Valikko

Tarrafreebie ja muita kuulumisia

Kesä meni sitten kamppaillessa domainin-vaihdon kanssa. Kadotin back up-kopiot KOKO sivustosta ja siinä samalla kaikki vuoden sisään julkaistut blogi-päivitykset, tuotetiedot.. KAIKEN. 

Noh. Eihän se auttanut ku luoda koko sivusto alusta. Jotakin on menetetty, mutta uuttakin tullut tilalle. Neuleohjeiden osto onnistuu nyt kätevämmin joko postitettuna tai pdf-latauksena ja sivusto sai pienen freesauksen.

Motia projektiin sai kyllä kaivella kiven alta. Käytinkin ison erän kesästä ihan muihin juttuihin. Kaivoin mm. vesivärit varastosta ja vetäydyin mökille treenailemaan. Se oli ihan taivasta helleviikoilla, kun neulepuikot ei pahemmin käsissä viihtyneet. Mikäs sen mukavampaa, kun piirrellä anemoneja Päijänteen rannalla, ottaa välillä torkkuja ja jatkaa sitten mustikanvarpujen hahmottelua. 

Mulla on pidempään ollut haaveena tuotevalikoiman laajentaminen paperituotteisiin. Sen tarkemmin en viekäkään osaa sanoa, mitä se sitten tarkoittaa käytännössä, Sen Oman Jutun etsintöjä on toteutettu kokeilemalla vähän kaikkea. Tarroja, kortteja, huoneentauluja, askartelupapereita.. Pikkuhiljaa suuntaviivat hahmottuu, ja esimerkiksi tulostettavia tarra-paketteja tekisi mieli pistää kokeeksi myyntiin ehkä jo tässä alkusyksystä.

Tässä vaiheessa, kun kesä on jäänyt taa, villat viihtyy taas sylissä ja paperiaskarteluinto siirtymässä aivoriihi-vaiheesta toteutuskelpoisten ideoiden karsintaan ja hautuu maltillisesti takaliedellä, on hyvä hetki pistää jakoon kesän yritelmiä. Näitä saa vapaasti ladata ja tulostaa omaan, ei-kaupalliseen, käyttöön 🙂

Lukujärjestys, tulostettava freebie by Sini Hoo
"Pihatatar 01" A4 tarrafreebie by Sini Hoo
A5 tarrafreebie Sini Hoo
Syyskuu A5 tarrafreebie by Sini Hoo
Facebook
Pinterest
Email
WhatsApp
Twitter